Händer & Naglar

På salongen Professional Beauty i Kumla utför vi nagelvård i alla dess former och utför nagelförlängning med gelé. Vi arbetar med det tyska märket nail:code  som har ca 400 olika färg skimmer och glitternyanser. Vi använder även, lösglitter, Swarowski kristaller, 3D dekorationer, chrome, folie, konad och handmålar våra egna motiv.
Hos oss kan du få naglarna du önskar.

Gelénaglar 799 kr
Gelénaglar BASIC  899 kr
Gelénaglar PLUS 999 kr
Nagelförlängning Stiletto/Extra långa fr. 1399kr
Gellack BASIC 499kr
Gellack PLUS 599 kr
Borttagning 399 kr
Paraffinbad + 150 kr (skall bokas i förväg)
Lagning av nagel 125 kr
Lagning vid återbesök +25 kr/st

 


Att ha fina händer ger ett professionellt och välvårdat intryck, förr i tiden symboliserade långa naglar status och rikedom. Idag är det ett lyxigt sätt att unna sig själv, eller unna någon du tycker om en stund av avkoppling. Dina naglar och händer skvallrar om vem du är. Dina händer är ditt främsta verktyg. Vårda dom och var rädd om dom.

Vi som arbetar med nagelvård på salongen Professional Beauty i Kumla har alla god och relevant utbildning inom nagelvård, handvård och konstmaterial.
Vi tar hand om dina händer, och i våra händer är du som kund trygg.

Att ha välvårdade händer är minst lika viktigt som välvårdade naglar. En torr och trasig hud ser inte bara tråkigt ut och kan göra ont, är huden trasig får du inte det skydd mot bakterier och smuts som huden bland annat skyddar mot. Glöm därför inte att komplettera dina konstnaglar med regelbunden handvård, ett paraffinbad i samband med konstnaglar är en helhetslösning för både dina händer och naglar som är värd varje krona.

 

Du kan boka din behandling online här

Konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi göra en konsultation med dig för att se hur vi på bästa sätt kan behandla dig. Detta kan du göra online när du bokar din tid hos oss via hemsidan, eller på plats i salongen. Har du diabetes, blödarsjukan eller äter blodförtunnande mediciner rek. vi dig inte behandling som innebär filning. Är du gravid, har hormonförändringar, tar insulin eller särskilda mediciner kan detta påverka hållbarheten av konstmaterial på dina naglar. Vi tar inte emot kunder med nagelsvamp eller andra smittsamma nagelsjukdomar. Vid bokning trots det blir du debiteringsskyldig summan av din behandling.

Spraytan

På salongen Professional Beauty i Kumla utför vi spraytan både för män och kvinnor. Vi arbetar med South Seas Skin care vätska och produkter. Innan behandling bör kunden tänka på att dagen innan ha rakat de områden han eller hon vanligtvis brukar raka. Peela och smörj in kroppen dagen innan behandling, det hjälper till att ge optimalt resultat och genom att göra det dagen innan. Undvik parfym och deo samma dag, eller tvätta bort innan behandling då detta kan ge fläckar. Kom i lössittande kläder som du ej är rädd om till din behandling. Under behandlingen har du på dig underkläder du ej är rädd om. Underdel och nederdel eller bara nederdel – det är upp till kunden. Vi sprayar inte skadad hud, öppna sår, irriterad hud etc.

Prislista Spraytan

Helkropp 399 kr
Delkropp 299 kr

Victory +150 kr
inför tävling, uppvisning eller andra evenemang där kunden vill ha ett riktigt djupbrunt resultat sprayar vi först med valfri färg dagen innan den stora dagen och samma dag som evenemanget sprayar vi kunden med 100 ml Victory (tävlingsvätska) som ej ska duschas av innan evenemanget.

Kom fler - spara mer!

Hos oss kan man spara pengar genom att göra gruppbokning.

2 personer helkropp 299 kr/st
3 personer helkropp 266 kr/st

 

Fillers & Botox

Eva-Lotta Carlsson är certifierad estetisk injektionsspecialist, legitimerad tandhygienist och operationssköterska inom käkkirurgi. Hon har arbetat inom hälso- och sjukvård sedan 1991.

Eva-Lotta utför fillers-behandlingar med marknadens bästa produkter. Vanligtvis använder hon ZFill som är en långtidsverkande substans tillverkad av det tyska läkemedelsföretaget Zimmer. Företaget är Iso certifierat och produkten är CE märkt.

Det aktiva ämnet som används i ZFill är hyaluronsyra som finns naturligt i huden. Med åren producerar kroppen mindre hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar sin elasticitet och fyllighet. Hyaluronsyra är viktigt för ett hälsosamt utseende. En föryngringseffekt syns omedelbart efter en hyaluronsyrabehandling. 

Höga kindben och fylliga läppar symboliserar skönhet i hela världen - något man kan förbättra på bara några minuter med en ZFill behandling. Man kan också forma tinningar, kinder, käklinje, näsa eller haka för att förbättra profilen.

ZFill står för en naturlig skönhet i harmoni med naturen.

 

Med ZFill kan man behandla:

  • Rynkor & fina linjer.
  • Läppvolym & kontur.
  • Ansiktsform & käklinje
  • Hak- & näskorrigering.
  • Slapp hud.
  • Uttorkad hud.

Priser
1 ml ZFill Deep för skulptering 3200 kr
1 ml ZFill Contour för finare linjer och läppar 3200 kr

1 ml x2 vid samma behandlingstillfälle 5760 kr
1 ml x3 vid samma behandlingstillfälle 7680 kr

Med Botox kan man behandla:

  • Kråksparka
  • Bekymmersrynka
  • Panna

Priser
1 område 2000kr
2 områden 4000kr
3 områden 5000kr.

Fransförlängning

På salongen Professional Beauty i Kumla utför vi klassisk, flat och volymfransar. Hos oss kan du räkna med att få just de fransar du önskar, naturligt som fylligt.
Vi arbetar med vårt eget fransmaterial PB Sweden och har allt från 6-18 mm långa fransar i olika böj, färg och tjocklek.

Fransförlängning (oavsett metod)

1h fyllning 699 kr
1½h fyllning 899 kr
2h fyllning 999 kr
2½h fyllning 1499 kr
3h fyllning 1799 kr

Färg i ytterkant +50 kr
Färg hela ögat +100 kr
Swarovski ytterkant +75 kr

 

Att ha fina fransar direkt när man vaknar på morgonen, utan att behöva måla sig är drömmen! Med fransförlängning är det möjligt, du väljer själv hur mycket och hur fylligt resultat du vill ha – och vi skapar det i möjligaste mån. Fransförlängning innebär att man fäster lösfransar av polyesterfiber mot kundens naturliga frans, därför varierar resultatet beroende på hur mycket egna fransar kunden har.

Vi som arbetar med fransförlängning på salongen Professional Beauty i Kumla har alla god och relevant utbildning, härdplastintyg, svenska säkerhetsdatablad för våra lim och tjänstbarhetsintyg. Vi tar hand om dig och dina fransar och i våra händer är du som kund trygg.

Glöm inte att forma brynen under ditt besök hos oss för ett snyggt helhetsintryck!

Prislista Fransförlängning
Du som kund väljer själv hur fyllda fransar du vill ha, det är samma pris oavsett om det är nytt set eller återbesök, klassisk eller volym. Ju längre tid du bokar, desto fylligare fransar har vi möjlighet att fylla. Vi rekommenderar att boka 2-3h vid nytt set då 1-1½h oftast inte uppnår optimalt resultat första gången.

 

Konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi göra en konsultation med dig för att se hur vi på bästa sätt kan behandla dig. Detta kan du göra online när du bokar din tid hos oss via hemsidan, eller på plats i salongen. Har du allergier, hormonförändringar, är gravid, äter mediciner eller har ögonsjukdom behöver vi få veta om det. Detta kan bland annat påverka hållbarheten av förlängningen, men kan också vara olämpligt med behandling vid allergier eller liknande. Vi tar inte emot kunder med smittsamma sjukdomar. Vid bokning trots det blir du debiteringsskyldig summan av din behandling. När vi utför fransförlängning fäster vi lösfransen med cyanoakrylatlim (CAL) vilket kan vara allergiframkallande. I våra lokaler finns punktsug vid varje behandlingsbänk, reglerad fuktnivå och ventilation för att du som kund ska ha en så säker och skön upplevelse hos oss som möjligt. Om en allergisk reaktion skulle uppstå hänvisar vi er att ta kontakt med läkare, och kan inte ansvara i förväg på hur du som kund reagerar på CAL, dock hjälper vi till vid eventuell allergi genom gratis borttagning av fransarna.

Ögonbryn & Övrig Fransvård

Ögonbryn form 159 kr
Ögonbryn färg och form 265 kr
Ögonbryn färg och form + ögonfransfärg 349 kr
Ögonfransfärgning 199 kr
Lashlift ink. färgning 599 kr

Vaxning

På salongen Professional Beauty i Kumla utför vi vaxning både för män och kvinnor. Vi arbetar med depilflax vax och vax metoder, både peel-off vax och roll-on system med remsa. Innan behandling bör kunden tänka på att inte ha duschat eller badat varmt eller länge samma dag då hårstråt blir mjukt av det och lätt går av vid vaxning. Samma effekt ger hudlotion – så undvik det samma dag som vaxbehandling. Peela gärna området som ska vaxas dagen innan behandling, det hjälper till att ge optimalt resultat och genom att göra det dagen innan är huden inte irriterad innan vaxning.

Vi som arbetar med vaxning på salongen Professional Beauty i Kumla har alla god och relevant utbildning.

Prislista vaxning

Överläpp/Haka 199 kr
Armhålor 199 kr
Armar 299 kr
Bikini 199 kr
Rygg/Bringa 399 kr
Halva ben 399 kr
Hela ben 499 kr
Hela ben + bikini 599 kr

Konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi göra en konsultation med dig för att se hur vi på bästa sätt kan behandla dig.
Detta kan du göra online när du bokar din tid hos oss via hemsidan, eller på plats i salongen.

Klipp, färg & Hårförlängning

Klippningar
Damklippning Standard  420:-
Damklippning Extra långt eller tjockt hår  460:-
Herrklippning  325:-
Luggklippning 99:-

Tvätt och styling ingår alltid

Extensions
Keratinvax hårkostnaden+ 700:-/h
Hairtalk egen prislista
(kontakta oss för kostnadsfri konsultation)

Isättning av eget hår 700:-/h
inklippning av löshår ingår i timpriset.

Färgbehandlingar
Slingor kort hår fr. 650:-
Slingor långt hår (från axellängd) fr.800:-
Slingor extra långt hår fr.1000:-
Färg kort hår fr. 650:-
Färg långt hår (från axellängd) fr.800:-
Färg extra långt hår fr.1000:-
Färg utväxt (max 2cm en färg) 550:-
Balayage/ombre fr. 1200:-
Flerfärg hela håret fr. 1200:-
Nyansering fr. 300:-

Professional beauty är en barnfri salong, med  ett större utbud behandlingar med mycket kemikalier. Av den anledningen erbjuder vi  inte barnklippningar. Detta för barnens egen hälsa, men också i respekt för kunder som bokat avkopplingsbehandlingar hos oss.

Vår frisör Linnea Medin har jobbat på salong sen hon var 16 år och alltid haft ett brinnande intresse för yrket. Hon gick ur skolan 2014 och jobbade som anställd till 2015. Därefter startade hon eget, och mars 2017 blev hon en del i vårat team.

Hon är utbildad extensionsstylist sen 2013 i keratinwax. Även certifierad hairtalk stylist.

Linnea jobbar med Artegos färger och produkter som är skonsamma, täckande och gerhållbara glansiga resultat.

Linnea går ofta på kursen för att alltid hålla sig uppdaterad med de kommande trenderna och senaste teknikerna.